Sider

onsdag den 17. august 2016

Pokémon GO

Jeg har forsøgt at holde mig fra at skrive dette indlæg, for selvom jeg gerne ville kaste mig over det med det samme, valgte jeg at tage en dyb indånding først. Det er et spil, som mange har virkelig klare meninger om, og som næsten alle kender nu. Derfor ville jeg gerne spille det selv og opleve det.
Pokémon GO er højst sandsynligt spillet, der vil ændre mobil-spil i fremtiden rigtig meget. Der er pludselig åbnet op for noget helt nyt, og det er endda en platform som er hjulpet på vej af en dansk virksomhed. Det er vanedannende og sjovt, og rigtig mange kender allerede pokémon, så spillet er bare endnu en smart måde for at Nintendo kan tvinge sine fans udenfor. (Seriøst, de går virkelig op i at få sine spillere udendørs og i sving!)
Spillet er ikke uden fejl. Der er ting der ikke virker, servere der bryder sammen, og skandaler. Pokémon løber væk hele tiden, og mange siger at det er pay-to-win efter level 20. Når der er 40 levels i alt, siger det ret meget.
Jeg nåede personligt aldrig at bruge hverken Pokevision eller at have en tracker til mine nearby pokémon. De viste nemlig bare alle sammen tre fodspor, og det var det. Så jeg kan ikke relatere til dem, der holdt op med at spille spillet, fordi de ikke kunne bruge det mere. Ja, det var nok meget nemmere, og man kunne finde den præcise pokemon meget nemmere. Men det er trods alt også kun en guide - ellers kunne vi bare alle sammen få en app, der sagde hvor de var, og så går derhen.
Hvad synes du om spillet, hvis du overhovedet har spillet det? Er det overhyped, eller det værd?
pokemon go

Ingen kommentarer:

Send en kommentar