Sider

lørdag den 6. juli 2013

Den nye PlayStation


Den nye PlaySation, PlayStation 4, er en konsol, der på det seneste har fået rigtig meget positiv PR. Det startede, som tidligere nævnt, ved E3-messen i USA, hvor meget af den positive PR kom på bekostning af Xboxens tvivlsomme licensløsninger.

Sony kørte rigtig hårdt på det faktum, at de netop ikke var som Microsoft, og derfor var at foretrække, når det kom til muligheden for at udlåne spil til venner, og det, tror jeg, var en kæmpe fordel for dem. Se bare her. Når man så de forskellige fora igennem, kunne man se vreden på engelsk kaldet "nerd rage" iblandt de mange fans.

Mange skrev sågar, at de helt ville droppe Xbox til fordel for PS4. Man kan spekulere i, om at annullerede deres forudbestillinger på PS4, da Xbox trak deres forhadte forslag tilbage, men noget kan tyde på, at Sony er steget i folks agtelse, og den slags PR skal man ikke kimse ad.

En anden fordel ved PS4'en bliver, at den er $100 billigere end Xboxen kommer til at være, hvilket jo betyder meget for dem, der ikke foretrækker den ene frem for den anden. De $100, som formentlig kan oversættes til 1000 kr. (med skatter o.a.), kan betyde, at man ikke behøver at hoppe ind på Ferratum efter de ekstra penge.

Uanset udfaldet, så glæder jeg mig rigtig meget til at få fingrene i PS4'en. Den ser superfed ud, og den lover mange gode spiloplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar